WhatsApp ile bize ulaşın
image

Modüler Bölme Duvar Sistemleri, Modüler Bölme Duvar Sistemleri Fiyat Bilgisi

Modüler Duvar, temel olarak, modüler bir duvar (dış dünyada), tek bir katı yapı oluşturmak için bir araya gelen farklı parçalardan veya modülerden oluşan bağımsız bir duvar sistemidir.

Modüler Beton Duvar Sistemlerimiz hakkında ve modüler bölme duvar sistemleri hakkında daha fazla bilgi ve modüler beton bölme duvar fiyat bilgisi almak için doğrudan bizimle iletişime geçin.

MODÜLER BÖLME DUVAR NEDİR?

Modüler Bölme Duvar bina zarfı (dış duvarlar) için ideal olan tek döküm yalıtımlı beton modül, farklı birimler arasındaki ayırma duvarları için de uygundur. Modüler Bölme Duvar aslında kütlesi sayesinde yapısı tam bir akustik izolasyon sağlar. Ayrıca, dış duvarların inşası için kullanılırsa, formun bileşimi mükemmel bir termal gecikme sağlayacaktır.

Modülerinin esnekliği, yalıtım malzemesinin ve beton dökümün iklim bölgesine ve binanın yapısal tasarımına göre boyutlandırılmasına olanak tanır.  Ürünleri gibi, projenin özel ihtiyaçlarına göre yapılabilir. 15 cm’den 40 cm’ye kadar beton dökümde taşıyıcı duvarlar ve 5 cm’den değişen beton dökümde dolgu duvarlar oluşturmaya izin veren yapısal tasarıma ve istenen taşıma kapasitesine göre beton dökümün iç kalınlığını boyutlandırmak mümkündür. Ayrıca, tek döküm yalıtımlı beton modülü, duvarın garanti etmesi gereken termo-akustik performansı ve yangın direncini karşılamak için kalınlığı değiştirmeye ve yalıtım malzemesi türünü seçmeye izin verir. Modüler bölme duvar fiyat bilgisi almak için doğrudan bizimle iletişime geçin.

MODÜLER DUVAR SİSTEMLERİ

Modüler Duvar Sistemleri, temel olarak çit (metal ve ahşap) ve tuğla duvarlar arasındaki boşluğu doldurur. Modüler duvar sistemleri olmadan önce, ev sahipleri ya güzel, sağlam bir tuğla duvar ya da gerçekten karşılayabilecekleri bir çit arasında seçim yapabilirdi, ancak görünüm veya performans açısından ayrıcalık sunmuyordu.

Bununla birlikte, karışıma modüler duvarlar eklediğinizde, aniden, işlenmiş tuğlanın maliyetinin, zahmetinin ve kurulum süresinin bir kısmı için birinci sınıf bir çit tipine erişiminiz olur. Bir çitin kolay kurulumunu sunarlar, ancak duvarcılıkta daha yaygın olarak bulunan estetik, sağlamlık, dayanıklılık ve gürültü azaltma niteliklerini sunarlar. Daha kapsamlı bir karşılaştırma ve modüler bölme duvar fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

MODÜLER BÖLME DUVAR

Modüler Duvar, Bölme Duvar, taşıyıcı duvar veya taşıyıcı olmayan duvarlar içinde yapılabilir. Taşıyıcı bölme duvarı, iç duvar olarak bilinir. Bu iç duvarlar herhangi bir ağırlık taşımamaktadır. Bazen bölme duvar katlanabilir, katlanabilir veya sabit tip olabilir. Modüler bölme duvarlar veya duvarlar, ince, hafif veya kalın, ağır vb. gibi çeşitli şekillerde inşa edilebilir. Bu duvarların gereksinimleri temel olarak yapı malzemelerine ve tasarıma bağlıdır.