WhatsApp ile bize ulaşın
image

Cam Bölme, Ankara Ofis Cam Bölme Fiyatları

Cam Bölmeler birçok formda olabilir. Cam bölmeler her zaman sofistike ve modern bir tasarımdır. Cam bölme duvarların montajı ile ofisinizde pek çok avantaj elde edilebilir. Ankara bölgesinde cam bölme fiyatlarıyla ilgili bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

 Ankara bölgesinde veya başka herhangi bir büyük şehirde yaşayanlar, cam bölmeler kullanılarak tasarlanmış cam duvarın montajından büyük ölçüde faydalanabilecek küçük dairelere çok aşinadır. Cam bölme için seçenekler sınırsızdır – tam yükseklikte bir duvar, üstte camlı bir midilli duvar kombinasyonu, kısmi bir oda ayırıcı veya kapılı tam bir duvar olabilir.

 Cam bölmeler ile ilgili en popüler sorulardan biri ses geçirmezlik özellikleriyle ilgilidir. Cam bölmeler kullanılarak yapılmış duvarların, yaklaşık 20-30 desibel olan normal alçıpan duvarlarla aynı ses yalıtım seviyesine sahip olduğundan emin olabilirsiniz.

Cam Bölme yaptırmayı düşünüyorsanız, cam bölme inşaatının pahalı ve stresli olmadığını da bilmeniz gerekmektedir. Bölme duvarların çoğu 1-2 gün içinde kurulabilir ki bu geleneksel konstrüksiyona kıyasla oldukça etkileyicidir. Üstelik cam bölme duvarlarının maliyeti çok daha caziptir. Cam bölmeler, ile aydınlık ve havadar bir atmosfer kolayca elde edilir. Güneş ışığını içeri almak ve enerji maliyetlerinden tasarruf etmek için cam bölme duvar sistemleri tercih edebilirsiniz.

ANKARA BÖLGESİNDE CAM DUVAR FİYATLARI

 Cam bölmeler, iç tasarım için neredeyse sınırsız olanaklar sunar. Kaliteli bir görünüm sağlar ve aydınlık, açık alanlar yaratır. Cam bölme duvar sistemleri, ses geçirmez özelliği ile herkesin rahatsız edilmeden ve sessizce çalışmasını sağlar, açık alan ofisleri için ideal koşullardır.

Cam bölme duvar sistemleri ile dizayn edilmiş mekanlar, sadece görsel olarak değil, aynı zamanda bireysel kişiselleştirme seçenekleriyle de etkileyicidir. Daha çarpıcı bir seçenek arıyorsanız cam bölme duvar sistemleri içerisinden kırmızı, sarı veya mavi ya da en sevdiğiniz rengi sipariş edebilirsiniz. Ayrıca, cam bölme duvar sistemleri tasarımının içerisine renk kontrastlarını, yazıları veya koyulaştırılmış öğeleri kolayca entegre edebilirsiniz. Bunun gibi, her müşterimize en uygun çözümü bulmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

CAM BÖLME FİYATLARI

Ankara Cam Bölme Fiyatları

Cam bölme, cam bölme duvar sistemleri ve cam bölmeler istediğiniz özelliklere göre fiyatları değişmektedir. Daha fazla ürün seçeneği ve bilgi ve cam bölme duvar sistemleri fiyat seçenekleri almak için bizimle iletişime geçin.

CAM BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ ANKARA

Modern, açık plan çalışma alanlarında sıklıkla karşılaşılan bir sorun aşırı gürültüdür. Bu, söz konusu alanların açık plan yapısını değiştirmeden alçıpan veya diğer geleneksel bölme teknolojileriyle çözülmesi zor bir problemdir.

Cam bölmeler, bina yöneticilerinin orijinal iç tasarımın görünümünden ve hissinden ödün vermeden geniş, havadar çalışma alanlarında ortam gürültüsünü azaltmalarına olanak tanımaktadır.

Yarım yükseklikte cam bölmeler kullanarak, açık plan bir ofisin tüm olumlu özelliklerini korurken sorunlu alanlarda ortam gürültüsünü önemli ölçüde azaltabilirsiniz.